Robert Stanciulescu
Abil observator politic si economic, consultant de afaceri, programator & blogger

Ma numesc Robert Stanciulescu, sunt inginer si in viata de zi cu zi ma ocup de logistica, management si programare. Sunt ofiter in rezerva, am absolvit Academia Tehnica Militara, si am un MBA in Management Strategic. Am lucrat cu peste 100 de companii ajutandu-le sa isi optimizeze procesele si costurile. Citesc mult despre politica si am propiile idei (imi formez propriile idei prin punerea la indoiala, in permananta, a ceea ce ne spune presa si politiceinii) despre ceea ce se intampla in politica si macroeconomie. De-a lungul timpului m-am antrenat sa vad realitatea din spatele manipularilor. De 12 ani sunt antreprenor si am mai multe afaceri functionale in online si offline. Cum online-ul a devenit un nou mod de viata, si cum viata noastra e din ce in ce mai plina de informatii, am hotarat sa incerc sa fac un pic de lumina in tumultul asta de informatii. Asta e motivul pentru care am creat acest blog si 2 canale de youtube.

Imi place sa scriu si sa vorbesc despre viata, politica, management si antreprenoriat. Si asta pentru a va ajuta pe voi sa intelegeti mai multe si prin voi sa ma ajut si pe mine. Pentru ca daca voi prosperati in mod cert voi prospera si eu! Imi plac lucrurile simple si oamenii destepti! Oamenii destepti fac lucruri simple, iar lucrurile simple dainuie si nu se strica. Cam asta e filozofia mea de viata si business.

Am 2 canale de youtube in care va prezint diverse chestiuni legate de viata si politica, in unul din ele, si un altul in care vorbesc despre logistica, management si antreprenoriat.

Am cateva proiecte online, unele din ele sunt chiar dragute si utile. Nu sunt singurele pe care le-am facut de-a lungul vietii, multe dintre ele nu au functionat, iar pe altele le-am abandonat prea devreme. Asta e una din lectiile pe care am invatat-o! Am avut ceva idei inaintea altora, le-am pus in practica, cumva inaintea timpului lor si nu le-am lasat sa creasca. Dar, in viata invatam tot timpul, si e bine sa fim perseverenti si sa mergem mai departe.

Scopul meu, cu acest blog, este sa iti expun lucruile din punctul meu de vedere, un punct de vedere logic, necenzurat si care iti arata adevarata fata a lucrurilor atat in viata cat si in politica. Asta vreau, si daca o sa reusesc tu esti cel care o sa-mi spui.

Sunt destul de critic si pretentios si o sa vezi asta din ceea ce public pe aici! Nu pun accent pe ambalaj pentru ca cred ca nu e asa important, ci mult mai important e continutul, ideea transmisa si receptionata corect. Iar cand spun asta ma refer la orice: la blogging, la online, la afaceri, la produse etc. Cred ca marketingul prea mult si prea agresiv e daunator, dar il regasim tot mai mult in viata noastra si de prea multe ori constantam ca luam doar ambalaj fara continut. Daca esti din cei care te focusezi doar pe ambalaj, blogul asta nu e pentru tine.

Multumirile, nunta si dansul vor urma ulteriror. ))